Nutriční hodnoty (Pappardelle all Arrabbiata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 141 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,68 g |
| Tuky | 24,56 g |
| – nasycené | 6,31 g |
| – nenasycené | 10,80 g |
| –– mononenasycené | 8,28 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 11,17 g |
| Cholesterol | 731 mg |
| Sodík | 222 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 195,15 g |
| – cukry | 5,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g loupaných rajčat / konzerva | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| parmazán | Parmezán | |
| 250 g 250 g mouky určené na těstoviny | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| špetku špetku soli | Sůl mořská |