Nutriční hodnoty (Housky - zajíčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 489 kJ / 2 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,10 g |
| Tuky | 34,57 g |
| – nasycené | 6,67 g |
| – nenasycené | 25,33 g |
| –– mononenasycené | 14,92 g |
| –– polynenasycené | 10,41 g |
| ––– omega 3 | 2,06 g |
| Vláknina | 24,26 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 5,28 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 405,58 g |
| – cukry | 33,14 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 150 g 150 g pšeničné celozrnné mouky hladké (Pernerka) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
| 50 g 50 g žitné celozrnné mouky hladké (Pernerka) | Mouka žitná celozrnná hladká | 50 g |
| 13 g 13 g soli | Sůl mořská | 13 g |
| 150 g 150 g hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 220 g 220 g vody (podle potřeby) | Voda | 220 ml |
| 5 g 5 g krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 22 g 22 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 22 g |