Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonské zázvorové vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny63,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky32,46 g
– nasycené4,21 g
– nenasycené24,84 g
–– mononenasycené18,14 g
–– polynenasycené6,70 g
––– omega 31,83 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,30 g
Sacharidy13,55 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa (kýta, kotleta, krkovice) Vepřová kýta 300 g
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce mirinu Rýžové víno
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky škrobu Bramborový škrob 2.5 g
sezamová semínka Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.