Nutriční hodnoty (Japonské zázvorové vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 32,46 g |
– nasycené | 4,21 g |
– nenasycené | 24,84 g |
–– mononenasycené | 18,14 g |
–– polynenasycené | 6,70 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 13,55 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa (kýta, kotleta, krkovice) | Vepřová kýta | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mirinu | Rýžové víno | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky škrobu | Bramborový škrob | 2.5 g |
sezamová semínka | Sezam loupaný |