Nutriční hodnoty (Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 25 372 kJ / 6 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 232,87 g |
– nasycené | 69,04 g |
– nenasycené | 150,85 g |
–– mononenasycené | 112,05 g |
–– polynenasycené | 38,80 g |
––– omega 3 | 10,63 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 885,05 g |
– cukry | 377,05 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
ovoce podle chuti | Jahody čerstvé | |
olej na vymazání | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |