Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie25 372 kJ /
6 064 kcal
Bílkoviny96,56 g
– z toho živočišné bílkoviny26,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky232,87 g
– nasycené69,04 g
– nenasycené150,85 g
–– mononenasycené112,05 g
–– polynenasycené38,80 g
––– omega 310,63 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy885,05 g
– cukry377,05 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
ovoce podle chuti Jahody čerstvé
olej na vymazání Olej řepkový
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.