Nutriční hodnoty (Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 372 kJ / 6 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
| Tuky | 232,87 g |
| – nasycené | 69,04 g |
| – nenasycené | 150,85 g |
| –– mononenasycené | 112,05 g |
| –– polynenasycené | 38,80 g |
| ––– omega 3 | 10,63 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 788 mg |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 885,05 g |
| – cukry | 377,05 g |
| ––– laktóza | 13,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| ovoce podle chuti | Jahody čerstvé | |
| olej na vymazání | Olej řepkový | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |