Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 372 kJ /
6 064 kcal
Bílkoviny96,56 g
– z toho živočišné bílkoviny26,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky232,87 g
– nasycené69,04 g
– nenasycené150,85 g
–– mononenasycené112,05 g
–– polynenasycené38,80 g
––– omega 310,63 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy885,05 g
– cukry377,05 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
ovoce podle chuti Jahody čerstvé
olej na vymazání Olej řepkový
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.