Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta na hořčici s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 563 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 5,14 g |
| – nasycené | 0,41 g |
| – nenasycené | 4,31 g |
| –– mononenasycené | 3,06 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 17,10 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové kotlety s kostí (cca 1 cm) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| cca 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| masový vývar | Vývar masový | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |