Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 809 kJ /
2 344 kcal
Bílkoviny221,99 g
– z toho živočišné bílkoviny180,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,53 g
Tuky28,61 g
– nasycené6,89 g
– nenasycené14,91 g
–– mononenasycené9,05 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 31,51 g
Vláknina14,17 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 3,67 g
Sůl8,21 g
Sacharidy292,68 g
– cukry33,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl dle chuti Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
2 2 velká vejce rozšlehaná Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek panko strouhanky Strouhanka pšeničná 250 g
olej na smažení Olej řepkový
Tonkatsu omáčka
1/4 hrnku 1/4 hrnku kečupu Kečup sladký 62.5 ml
1 lžíce 1 lžíce worchester omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/4 1/4 čajové lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská
1 1 čajová lžička Mirinu Rýžové víno
(sladké japonské víno na vaření) Víno bílé suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.