Nutriční hodnoty (Zelí s hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 115 kJ / 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 37,22 g |
| – nasycené | 17,57 g |
| – nenasycené | 18,46 g |
| –– mononenasycené | 14,82 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,80 g |
| – cukry | 10,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 sáček 1 sáček kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| tymián, majoránka, červená paprika, mletý pepř, sůl | Sůl mořská | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |