Nutriční hodnoty (Zimní nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 296 kJ / 788 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 37,44 g |
| – nasycené | 10,61 g |
| – nenasycené | 17,48 g |
| –– mononenasycené | 13,40 g |
| –– polynenasycené | 4,08 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g šunky (nebo měkký salám) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |