Nutriční hodnoty (Zimní nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 296 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 37,44 g |
– nasycené | 10,61 g |
– nenasycené | 17,48 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g šunky (nebo měkký salám) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |