Nutriční hodnoty (Bramboráky s koprovým salátem z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 880 kJ / 927 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,31 g |
| Tuky | 1,68 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 31,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 188,25 g |
| – cukry | 16,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 PL 1 PL hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 15 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| řepkový olej na smažení | Olej řepkový | |
| 2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| PL PL sekaného, nejlépe čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| vrchovatá KL KL fruktózy nebo jiného povoleného sladidla | Fruktóza | |
| PL PL olivového nebo řepkového oleje |