Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně se smetanovým kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 899 kJ / 2 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,66 g |
Tuky | 151,78 g |
– nasycené | 84,00 g |
– nenasycené | 63,96 g |
–– mononenasycené | 52,32 g |
–– polynenasycené | 11,64 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 75,08 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 132,30 g |
– cukry | 74,84 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně bez kosti (silné asi 2 cm) | Vepřová kotleta bez kosti | |
8 8 menších cibulí | Cibule čerstvá | 560 g |
16 stroužků 16 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 112 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 4 středně velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská |