Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně se smetanovým kedlubnovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 899 kJ /
2 127 kcal
Bílkoviny37,26 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,66 g
Tuky151,78 g
– nasycené84,00 g
– nenasycené63,96 g
–– mononenasycené52,32 g
–– polynenasycené11,64 g
––– omega 30,69 g
Vláknina75,08 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy132,30 g
– cukry74,84 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně bez kosti (silné asi 2 cm) Vepřová kotleta bez kosti
8 8 menších cibulí Cibule čerstvá 560 g
16 stroužků 16 stroužků česneku Česnek čerstvý 112 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
4 4 středně velké kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.