Nutriční hodnoty (Rybí salát se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 190 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,47 g |
| Tuky | 44,79 g |
| – nasycené | 10,11 g |
| – nenasycené | 30,93 g |
| –– mononenasycené | 10,83 g |
| –– polynenasycené | 20,10 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 17,89 g |
| Cholesterol | 76 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 119,25 g |
| – cukry | 14,18 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybích lahůdkových řezů (sklenice) | ||
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vymačkaného zelí (kysané nebo sterilované) | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 125 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy | Majonéza | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |