Nutriční hodnoty (Vrstvený jablečný koláč s tvarohem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 267 kJ / 4 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,26 g |
| Tuky | 205,23 g |
| – nasycené | 105,78 g |
| – nenasycené | 86,10 g |
| –– mononenasycené | 67,48 g |
| –– polynenasycené | 18,62 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 22,09 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 479,03 g |
| – cukry | 274,40 g |
| ––– laktóza | 9,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g povoleného másla | Máslo kravské | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
| 100 g 100 g polotučneho tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| 1/2 balení 1/2 balení vanilkového pudingu | Puding v prášku | 18.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 300 g 300 g jablek (3 malá) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 25 g 25 g povoleného másla | Máslo kravské | 25 g |
| 25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |