Nutriční hodnoty (Fazolky s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 761 kJ / 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 61,20 g |
| – nasycené | 12,46 g |
| – nenasycené | 37,54 g |
| –– mononenasycené | 30,62 g |
| –– polynenasycené | 6,92 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 20,14 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládaného křenu (nebo čestvý, množství dle chuti, ale musí ho být hodně) | Křen sterilovaný | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |