Nutriční hodnoty (Jablečný perník s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 183 kJ / 3 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,65 g |
Tuky | 194,94 g |
– nasycené | 36,89 g |
– nenasycené | 148,17 g |
–– mononenasycené | 47,82 g |
–– polynenasycené | 100,35 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 447,85 g |
– cukry | 233,60 g |
––– laktóza | 12,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
150 g 150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 7.5 g |
150 ml 150 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 150 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
50 g 50 g čokolády (hořká, mléčná) | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |