Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný perník s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 183 kJ /
3 868 kcal
Bílkoviny63,61 g
– z toho živočišné bílkoviny23,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,65 g
Tuky194,94 g
– nasycené36,89 g
– nenasycené148,17 g
–– mononenasycené47,82 g
–– polynenasycené100,35 g
––– omega 30,21 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy447,85 g
– cukry233,60 g
––– laktóza12,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 7.5 g
150 ml 150 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 150 ml
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
50 g 50 g čokolády (hořká, mléčná) Čokoláda mléčná 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.