Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uhlířina po našem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie22 796 kJ /
5 448 kcal
Bílkoviny112,79 g
– z toho živočišné bílkoviny66,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,33 g
Tuky415,64 g
– nasycené164,34 g
– nenasycené228,54 g
–– mononenasycené185,84 g
–– polynenasycené42,70 g
––– omega 33,50 g
Vláknina50,85 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 7,19 g
Sůl17,46 g
Sacharidy294,25 g
– cukry49,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g oloupaných brambor Brambor zimní 600 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
2 -3 stroužky 2 -3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
půl lžičky lžičky drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 studené lžíce vody Voda
olej na prkénko Olej řepkový
cca 180 g 180 g škvarků Škvarky 180 g
200 g 200 g anglické slaniny, pokud nechceme škvarky Škvarky 200 g
500 g 500 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.