Nutriční hodnoty (Jemná vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 686 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 131,84 g |
– nasycené | 71,08 g |
– nenasycené | 50,40 g |
–– mononenasycené | 44,40 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 6,76 g |
– cukry | 0,96 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
sůl - dle vlastní chuti | Sůl mořská |