Nutriční hodnoty (Jemná vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 686 kJ / 1 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 131,84 g |
| – nasycené | 71,08 g |
| – nenasycené | 50,40 g |
| –– mononenasycené | 44,40 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 6,76 g |
| – cukry | 0,96 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
| sůl - dle vlastní chuti | Sůl mořská |