Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 392 kJ /
4 635 kcal
Bílkoviny91,14 g
– z toho živočišné bílkoviny38,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,17 g
Tuky163,42 g
– nasycené18,25 g
– nenasycené129,08 g
–– mononenasycené91,08 g
–– polynenasycené38,00 g
––– omega 310,55 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 471 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy684,59 g
– cukry313,79 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
4 4 vejce (pokud máte větší vajíčka, dejte 3) Vejce slepičí 280 g
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.