Nutriční hodnoty (Hrušková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 392 kJ / 4 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,17 g |
Tuky | 163,42 g |
– nasycené | 18,25 g |
– nenasycené | 129,08 g |
–– mononenasycené | 91,08 g |
–– polynenasycené | 38,00 g |
––– omega 3 | 10,55 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 684,59 g |
– cukry | 313,79 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
4 4 vejce (pokud máte větší vajíčka, dejte 3) | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |