Nutriční hodnoty (Trhané kuřecí ve víno-rajčatové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 174 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 17,98 g |
– nasycené | 3,31 g |
– nenasycené | 13,37 g |
–– mononenasycené | 5,08 g |
–– polynenasycené | 8,29 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 1,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká kuřecí prsa bez kůže | Kuře prso | 700 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 plechovka (140 g) rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 5.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 5.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |