Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 916 kJ /
936 kcal
Bílkoviny25,58 g
– z toho živočišné bílkoviny20,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,71 g
Tuky68,52 g
– nasycené24,65 g
– nenasycené41,11 g
–– mononenasycené26,99 g
–– polynenasycené14,11 g
––– omega 33,72 g
Vláknina9,62 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy50,62 g
– cukry12,66 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek zázvorového kořene velký asi jako palec
1 lžička 1 lžička drcené chilli papričky Chilli paprička čerstvá 5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 3 pórky Pórek čerstvý
2-3 l 2-3 l vody zel. vývaru Vývar hovězí 2500 ml
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
2 lžíce 2 lžíce omáčky tamari Sójová omáčka Tamari
pepř a sůl Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.