Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Recept na věnečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie18 017 kJ /
4 306 kcal
Bílkoviny60,92 g
– z toho živočišné bílkoviny45,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,29 g
Tuky216,85 g
– nasycené130,45 g
– nenasycené76,65 g
–– mononenasycené69,17 g
–– polynenasycené7,48 g
––– omega 30,81 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 523 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy453,50 g
– cukry283,70 g
––– laktóza27,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 72 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 lžíce 2 lžíce horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.