Nutriční hodnoty (Ledový salát s olivami a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 302 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 62,00 g |
– nasycené | 23,96 g |
– nenasycené | 26,28 g |
–– mononenasycené | 23,08 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 20,40 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 400 g |
200 g 200 g oliv (druh podle chuti) | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
80 g 80 g parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 80 g |
pomerančové krémové Aceto balsamico | Ocet balsamikový bílý |