Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s droždím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,68 g |
| Tuky | 16,68 g |
| – nasycené | 2,64 g |
| – nenasycené | 16,24 g |
| –– mononenasycené | 9,52 g |
| –– polynenasycené | 6,72 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 30,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 76,44 g |
| – cukry | 16,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 kostky 2 kostky čerstvého droždí (84 g) | Droždí pekařské lisované | 84 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
| 40 g 40 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
| 2 l 2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 2000 ml |
| 250 g 250 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |