Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s rajčaty a pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 849 kJ /
3 549 kcal
Bílkoviny137,79 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny131,12 g
Tuky148,22 g
– nasycené19,41 g
– nenasycené117,11 g
–– mononenasycené55,91 g
–– polynenasycené61,21 g
––– omega 39,70 g
Vláknina110,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy362,68 g
– cukry61,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
100 g 100 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
1 l 1 l zel. vývaru Vývar hovězí 1000 ml
100 g 100 g bulguru Pšeničný bulgur 100 g
750 g 750 g rajčat Rajče červené čerstvé 750 g
400 g 400 g vařených bílých fazolí Fazole bílé 400 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
40 g 40 g rukoly Rukola čerstvá 40 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.