Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s rajčaty a pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 849 kJ / 3 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 131,12 g |
Tuky | 148,22 g |
– nasycené | 19,41 g |
– nenasycené | 117,11 g |
–– mononenasycené | 55,91 g |
–– polynenasycené | 61,21 g |
––– omega 3 | 9,70 g |
Vláknina | 110,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 362,68 g |
– cukry | 61,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
1 l 1 l zel. vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
100 g 100 g bulguru | Pšeničný bulgur | 100 g |
750 g 750 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 750 g |
400 g 400 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 400 g |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
40 g 40 g rukoly | Rukola čerstvá | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |