Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s rajčaty a pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 849 kJ / 3 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 131,12 g |
| Tuky | 148,22 g |
| – nasycené | 19,41 g |
| – nenasycené | 117,11 g |
| –– mononenasycené | 55,91 g |
| –– polynenasycené | 61,21 g |
| ––– omega 3 | 9,70 g |
| Vláknina | 110,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 362,68 g |
| – cukry | 61,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| 1 l 1 l zel. vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 100 g 100 g bulguru | Pšeničný bulgur | 100 g |
| 750 g 750 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 750 g |
| 400 g 400 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 400 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g rukoly | Rukola čerstvá | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |