Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 234 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,71 g |
Tuky | 23,51 g |
– nasycené | 3,30 g |
– nenasycené | 18,77 g |
–– mononenasycené | 15,48 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 31,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,92 g |
– cukry | 20,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
100 g 100 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
cca 10 10 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | 15 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská |