Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v kahari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 782 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny191,75 g
– z toho živočišné bílkoviny175,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,98 g
Tuky25,54 g
– nasycené12,53 g
– nenasycené10,98 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené2,87 g
––– omega 31,54 g
Vláknina43,10 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy87,48 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce ghí Ghí 15 g
3 3 rozetřené stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 1 jemně nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce garam masaly Garam masala 30 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené máty Máta peprná list sušená
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
750 g 750 g kuřecího masa Kuře prso 750 g
2 dl 2 dl kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.