Nutriční hodnoty (Kuře v kahari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 25,54 g |
– nasycené | 12,53 g |
– nenasycené | 10,98 g |
–– mononenasycené | 8,11 g |
–– polynenasycené | 2,87 g |
––– omega 3 | 1,54 g |
Vláknina | 43,10 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 87,48 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce ghí | Ghí | 15 g |
3 3 rozetřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 jemně nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce garam masaly | Garam masala | 30 g |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené máty | Máta peprná list sušená | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
750 g 750 g kuřecího masa | Kuře prso | 750 g |
2 dl 2 dl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |