Nutriční hodnoty (Kuře v kahari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
| Tuky | 25,54 g |
| – nasycené | 12,53 g |
| – nenasycené | 10,98 g |
| –– mononenasycené | 8,11 g |
| –– polynenasycené | 2,87 g |
| ––– omega 3 | 1,54 g |
| Vláknina | 43,10 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 87,48 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce ghí | Ghí | 15 g |
| 3 3 rozetřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 1 1 jemně nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce garam masaly | Garam masala | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené máty | Máta peprná list sušená | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 750 g 750 g kuřecího masa | Kuře prso | 750 g |
| 2 dl 2 dl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |