Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ragú z krůtích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 330 kJ /
1 513 kcal
Bílkoviny82,45 g
– z toho živočišné bílkoviny81,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky128,05 g
– nasycené61,25 g
– nenasycené59,87 g
–– mononenasycené47,85 g
–– polynenasycené12,02 g
––– omega 30,35 g
Vláknina1,17 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 2,97 g
Sůl7,31 g
Sacharidy7,07 g
– cukry0,06 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krůtích jater Játra krůtí 300 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
50 g 50 g krůtích párků Párek vepřový 50 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky kapary Kapary 12.5 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
drůbeží vývar Vývar kuřecí
medvědí česnek - množství podle chuti Česnek medvědí čerstvý
1 1 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.