Nutriční hodnoty (Ragú z krůtích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 128,05 g |
| – nasycené | 61,25 g |
| – nenasycené | 59,87 g |
| –– mononenasycené | 47,85 g |
| –– polynenasycené | 12,02 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 1,17 g |
| Cholesterol | 1,86 g |
| Sodík | 2,97 g |
| Sůl | 7,31 g |
| Sacharidy | 7,07 g |
| – cukry | 0,06 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 50 g 50 g krůtích párků | Párek vepřový | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky kapary | Kapary | 12.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| medvědí česnek - množství podle chuti | Česnek medvědí čerstvý | |
| 1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |