Nutriční hodnoty (Ragú z krůtích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 128,05 g |
– nasycené | 61,25 g |
– nenasycené | 59,87 g |
–– mononenasycené | 47,85 g |
–– polynenasycené | 12,02 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 1,17 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,31 g |
Sacharidy | 7,07 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
50 g 50 g krůtích párků | Párek vepřový | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky kapary | Kapary | 12.5 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
medvědí česnek - množství podle chuti | Česnek medvědí čerstvý | |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |