Bulharské zelí II.

Suroviny

kuřecí řízky
cibule
rajčata
čerstvé papriky
mrkev
hlávkové zelí
sladká smetana
česnek
majoránka
vegeta
bobkový list
mletý pepř
vývar
petrželka
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na měsíčky a osmažíme na oleji.

  2. Papriku, zelí a rajčata nakrájíme na proužky, mrkev nahrubo nastrouháme.

  3. Zeleninu přidáme k cibuli, dáme bobkový list, pepř, vegetu a majoránku.

  4. Maso nakrájíme na kostky a prudce opečeme, osolíme, posypeme vegetou, solí, majoránkou a česnekem.

  5. Zamícháme k zelenině, podlijeme vývarem a dusíme, aby byla zelenina mírně křupavá.

  6. Zalijeme smetanou, krátce povaříme a vmícháme hrst nasekané petrželky.

Komentáře k receptu Bulharské zelí II.

Tématické fráze: bulharské zelí bulharske zeli recept bulharské recepty recept na bulharske zeli bulharské hlávkové zelí bulharskké zelí dušené zelí po bulharsku bulharské zelí s kuřecím bulharské zelí s rajčaty bulhasrské zelí recept recept bulharské zelí buharské zelí s kari jídlo ze sladkého zelí bulharské zelí kuře na zeli bulharsky recept kysane zeli po bulharsku recepty bulharské obrázky bulharske sladkosti recept na bulharské sladkosti zeli recepty po bulharsku