Nutriční hodnoty (Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,17 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 27,85 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího nebo krůtího masa | ||
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
olej dle potřeby / arašídový, rostlinný | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 čerstvá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce tmavé sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky (místo soli) | Rybí omáčka | 15 ml |
thajská bazalka cca hrst lístků lístků | Bazalka čerstvá | |
mátové lístky dle chuti | Máta peprná list čerstvá |