Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajské drůbeží kousky restované s bazalkou a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie593 kJ /
142 kcal
Bílkoviny5,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,17 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 3,28 g
Sůl7,30 g
Sacharidy27,85 g
– cukry5,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího nebo krůtího masa
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
olej dle potřeby / arašídový, rostlinný Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 čerstvá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce tmavé sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky (místo soli) Rybí omáčka 15 ml
thajská bazalka cca hrst lístků lístků Bazalka čerstvá
mátové lístky dle chuti Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.