Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkonošská pikantní povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie33 346 kJ /
7 970 kcal
Bílkoviny47,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,33 g
Tuky19,93 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené10,27 g
–– mononenasycené1,57 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 31,80 g
Vláknina194,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 803,33 g
– cukry1 670,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg navinulých jablek Jablko čerstvé 2000 g
2 kg 2 kg sladkých hrušek Hruška čerstvá 2000 g
2 kg 2 kg švestek Švestky čerstvé 2000 g
2 kg 2 kg pěkných rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
1 kg 1 kg krystalového cukru (nebo 0,5 kg fruktozy) Cukr bílý 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.