Nutriční hodnoty (Krkonošská pikantní povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 33 346 kJ / 7 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,33 g |
Tuky | 19,93 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 10,27 g |
–– mononenasycené | 1,57 g |
–– polynenasycené | 8,70 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 194,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 803,33 g |
– cukry | 1 670,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg navinulých jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
2 kg 2 kg sladkých hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
2 kg 2 kg pěkných rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
1 kg 1 kg krystalového cukru (nebo 0,5 kg fruktozy) | Cukr bílý | 1000 g |