Nutriční hodnoty (Krkonošská pikantní povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 33 346 kJ / 7 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,33 g |
| Tuky | 19,93 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 10,27 g |
| –– mononenasycené | 1,57 g |
| –– polynenasycené | 8,70 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 194,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 803,33 g |
| – cukry | 1 670,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg navinulých jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 2 kg 2 kg sladkých hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
| 2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
| 2 kg 2 kg pěkných rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 1 kg 1 kg krystalového cukru (nebo 0,5 kg fruktozy) | Cukr bílý | 1000 g |