Nutriční hodnoty (Hrušková povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 919 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
| Tuky | 3,75 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 2,25 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 675,00 g |
| – cukry | 637,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg zralých hrušek | Hruška čerstvá | 1500 g |
| 500 g 500 g cukru krystal (nebo želírovací cukr nebo 20 g želírovacího cukru pro diabetiky) | Cukr bílý | 500 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 sáček 1 sáček pomůcky ke konzervování (pokud použijeme pouze cukr) |