Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 16,57 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 8,40 g |
| –– mononenasycené | 6,87 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| vývar z vepřového masa | Vepřová kýta | |
| lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |