Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin z plundrového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 235 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny29,52 g
– z toho živočišné bílkoviny23,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky29,47 g
– nasycené9,15 g
– nenasycené13,27 g
–– mononenasycené10,33 g
–– polynenasycené2,94 g
––– omega 30,12 g
Vláknina3,36 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy215,31 g
– cukry213,09 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
1 1 máslovou heru nebo máslo Margarín
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
250 ml 250 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
kousek kousek másla + strouhanka Strouhanka pšeničná
jablka Jablko čerstvé
cukr Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
vlašské ořechy Vlašské ořechy
smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
čokoládové ozdoby Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.