Nutriční hodnoty (Pečené kuře na paprice, tarhoňa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 489 kJ / 1 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,89 g |
| Tuky | 136,47 g |
| – nasycené | 86,17 g |
| – nenasycené | 48,46 g |
| –– mononenasycené | 41,10 g |
| –– polynenasycené | 7,36 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 22,67 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,67 g |
| – cukry | 36,00 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| 30 g 30 g sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
| 8 g 8 g uzené mleté papriky | Paprika uzená | 8 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| tarhoňa (podle potřeby) | Těstoviny pšeničné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |