Nutriční hodnoty (Lančmít (luncheon meat) v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 84,30 g |
| – nasycené | 41,20 g |
| – nenasycené | 42,10 g |
| –– mononenasycené | 36,02 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 13,10 g |
| – cukry | 7,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení lančmítu - luncheon meat | Luncheon meat vepřový | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
| dle chuti soli | Sůl mořská | |
| pepře | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |