Nutriční hodnoty (Lančmít (luncheon meat) v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 84,30 g |
– nasycené | 41,20 g |
– nenasycené | 42,10 g |
–– mononenasycené | 36,02 g |
–– polynenasycené | 6,08 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 13,10 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení lančmítu - luncheon meat | Luncheon meat vepřový | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
dle chuti soli | Sůl mořská | |
pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |