Nutriční hodnoty (Třešňové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 191 kJ / 3 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,53 g |
| Tuky | 234,24 g |
| – nasycené | 21,63 g |
| – nenasycené | 193,90 g |
| –– mononenasycené | 137,80 g |
| –– polynenasycené | 56,10 g |
| ––– omega 3 | 16,76 g |
| Vláknina | 16,08 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 422 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 373,10 g |
| – cukry | 224,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g krupicového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 1.25 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |