Nutriční hodnoty (Karbanátky z vepřových jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 013 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 59,66 g |
| – nasycené | 30,08 g |
| – nenasycené | 20,33 g |
| –– mononenasycené | 16,31 g |
| –– polynenasycené | 4,02 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 1,94 g |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,31 g |
| Sacharidy | 30,50 g |
| – cukry | 9,30 g |
| ––– laktóza | 7,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| trošku trošku čili | ||
| 4 lžíce 4 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 100 g 100 g nastrouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| prolisovaný česnek | Česnek čerstvý | |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |