Nutriční hodnoty (Vepřový závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 750 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,61 g |
| Tuky | 48,58 g |
| – nasycené | 28,91 g |
| – nenasycené | 18,77 g |
| –– mononenasycené | 12,66 g |
| –– polynenasycené | 6,11 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 49,13 g |
| – cukry | 29,69 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky (krkovička) | Vepřová kýta | |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 párek | Párek vepřový | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžička lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1/4 l 1/4 l vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |