Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 082 kJ /
1 693 kcal
Bílkoviny29,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,75 g
Tuky10,09 g
– nasycené3,38 g
– nenasycené5,09 g
–– mononenasycené0,84 g
–– polynenasycené4,26 g
––– omega 30,07 g
Vláknina65,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,21 g
Sůl30,00 g
Sacharidy343,80 g
– cukry289,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg zralých rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
30 g 30 g soli Sůl mořská 30 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
4 lžíce 4 lžíce octa Ocet lihový 60 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
5 5 hřebíčků Hřebíček
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce celého černého pepře Pepř černý 15 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1-2 1-2 feferonky (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce celého nového koření Nové koření 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.