Nutriční hodnoty (Kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,75 g |
Tuky | 10,09 g |
– nasycené | 3,38 g |
– nenasycené | 5,09 g |
–– mononenasycené | 0,84 g |
–– polynenasycené | 4,26 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 65,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,21 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 343,80 g |
– cukry | 289,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce octa | Ocet lihový | 60 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce celého černého pepře | Pepř černý | 15 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1-2 1-2 feferonky (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce celého nového koření | Nové koření | 15 g |