Nutriční hodnoty (Bezlepkové pudinkové koláčky z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 982 kJ / 3 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,38 g |
| Tuky | 138,24 g |
| – nasycené | 82,07 g |
| – nenasycené | 48,64 g |
| –– mononenasycené | 42,53 g |
| –– polynenasycené | 6,11 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 14,96 g |
| Cholesterol | 727 mg |
| Sodík | 694 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 385,63 g |
| – cukry | 146,63 g |
| ––– laktóza | 42,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek mascarpone (200 g) | Mascarpone | 250 g |
| 200 g 200 g bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 sáčky 2 sáčky dobrého vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| 700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
| 4 PL 4 PL cukru | Cukr bílý | 100 g |
| ovoce dle chuti a možností | Jahody čerstvé | |
| drobenka | Drobenka |