Nutriční hodnoty (Bezlepkové pudinkové koláčky z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 982 kJ / 3 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,38 g |
Tuky | 138,24 g |
– nasycené | 82,07 g |
– nenasycené | 48,64 g |
–– mononenasycené | 42,53 g |
–– polynenasycené | 6,11 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 385,63 g |
– cukry | 146,63 g |
––– laktóza | 42,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek mascarpone (200 g) | Mascarpone | 250 g |
200 g 200 g bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
2 sáčky 2 sáčky dobrého vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
4 PL 4 PL cukru | Cukr bílý | 100 g |
ovoce dle chuti a možností | Jahody čerstvé | |
drobenka | Drobenka |