Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 20 993 kJ / 5 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
| Tuky | 266,40 g |
| – nasycené | 19,90 g |
| – nenasycené | 232,60 g |
| –– mononenasycené | 161,80 g |
| –– polynenasycené | 70,80 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 140,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,40 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 535,00 g |
| – cukry | 460,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg rajčat (vyzrálých a nejlépe masitých) | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
| 2 kg 2 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 2000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 250 ml 250 ml octa (dle chuti) | Ocet lihový | 250 ml |