Nutriční hodnoty (Kiwi řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 175 kJ / 2 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,36 g |
| Tuky | 140,36 g |
| – nasycené | 14,84 g |
| – nenasycené | 111,94 g |
| –– mononenasycené | 80,50 g |
| –– polynenasycené | 31,44 g |
| ––– omega 3 | 9,13 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 525 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 376,40 g |
| – cukry | 330,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 1 1 prášek do pečiva (může být jen půlka prášku) | Kypřící prášek | 12 g |
| 250 g 250 g hladké (nebo můžeme dát 125 g hladké a 125 g polohrubé mouky) | ||
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 vanilkový cukr + cukr moučka | Cukr vanilkový | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 4-6 4-6 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
| 1 dl 1 dl sirupu kiwi | Sirup z kiwi | 100 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |