Nutriční hodnoty (Plněné kapsy z krkovičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 810 kJ / 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 18,12 g |
| – nasycené | 7,42 g |
| – nenasycené | 10,32 g |
| –– mononenasycené | 8,01 g |
| –– polynenasycené | 2,31 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 8 plátků 8 plátků paprikáše | Suchý salám | |
| půl půl cibule | Cibule čerstvá | |
| hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce cibule (smažené dozlatava) | Cibule čerstvá | 30 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar na podlití (hovězí) | Vývar hovězí |