Nutriční hodnoty (Dietní kuřecí závitky s jablkem a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 983 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 3,74 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 27,54 g |
| – cukry | 1,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
| 3-4 lístky 3-4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek jablka | Jablko čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 170 g 170 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 170 g |