Nutriční hodnoty (Vepřové roládky s hráškem a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 850 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,18 g |
| – nasycené | 9,96 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 10,90 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 798 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
| – cukry | 3,25 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| asi 50 g 50 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| hrst hrst nadrobno nakrájené dýně | Dýně čerstvá | |
| hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |