Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se sušenými rajčaty a dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 76,80 g |
| – nasycené | 50,10 g |
| – nenasycené | 24,37 g |
| –– mononenasycené | 21,67 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,92 g |
| Sacharidy | 41,57 g |
| – cukry | 9,67 g |
| ––– laktóza | 7,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory uvařené předem (nebo zbylé od oběda) | Brambor zimní | 200 g |
| 4-5 4-5 sušených a naložených rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 100 g 100 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (pokud je třeba) | Sůl mořská |