Nutriční hodnoty (Lečo s cherry rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,29 g |
| Tuky | 61,60 g |
| – nasycené | 13,26 g |
| – nenasycené | 38,85 g |
| –– mononenasycené | 30,31 g |
| –– polynenasycené | 8,53 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 29,45 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 4,84 g |
| Sacharidy | 51,79 g |
| – cukry | 43,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 500 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 4 4 velká vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| pečivo (podle chuti) | Houska pšeničná |