Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,99 g |
Tuky | 37,20 g |
– nasycené | 6,73 g |
– nenasycené | 25,62 g |
–– mononenasycené | 21,43 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 56,79 g |
– cukry | 37,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 ve slupce vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |