Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 890 kJ /
691 kcal
Bílkoviny26,35 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,99 g
Tuky37,20 g
– nasycené6,73 g
– nenasycené25,62 g
–– mononenasycené21,43 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,09 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 433 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy56,79 g
– cukry37,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 ve slupce vařené brambory Brambor zimní 100 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
bazalka na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.