Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,99 g |
| Tuky | 37,20 g |
| – nasycené | 6,73 g |
| – nenasycené | 25,62 g |
| –– mononenasycené | 21,43 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 56,79 g |
| – cukry | 37,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 ve slupce vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |