Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řepný koláč s karamelizovanou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 468 kJ /
1 068 kcal
Bílkoviny40,43 g
– z toho živočišné bílkoviny33,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,89 g
Tuky69,71 g
– nasycené28,77 g
– nenasycené32,86 g
–– mononenasycené26,39 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 30,85 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,58 g
Sacharidy65,89 g
– cukry48,52 g
––– laktóza10,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje Olej olivový 5.5 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 45 g
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
1 1 slané křehké těsto Těsto linecké
4 4 předvařené řepy v celku Červená řepa čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.