Nutriční hodnoty (Řepný koláč s karamelizovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 468 kJ / 1 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,89 g |
Tuky | 69,71 g |
– nasycené | 28,77 g |
– nenasycené | 32,86 g |
–– mononenasycené | 26,39 g |
–– polynenasycené | 6,48 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 16,18 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 65,89 g |
– cukry | 48,52 g |
––– laktóza | 10,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
1 hrst 1 hrst kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 1 slané křehké těsto | Těsto linecké | |
4 4 předvařené řepy v celku | Červená řepa čerstvá |