Nutriční hodnoty (Řepný koláč s karamelizovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 468 kJ / 1 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,89 g |
| Tuky | 69,71 g |
| – nasycené | 28,77 g |
| – nenasycené | 32,86 g |
| –– mononenasycené | 26,39 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 16,18 g |
| Cholesterol | 886 mg |
| Sodík | 1,49 g |
| Sůl | 3,58 g |
| Sacharidy | 65,89 g |
| – cukry | 48,52 g |
| ––– laktóza | 10,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
| 1 hrst 1 hrst kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 slané křehké těsto | Těsto linecké | |
| 4 4 předvařené řepy v celku | Červená řepa čerstvá |