Nutriční hodnoty (Jablíčka v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 746 kJ / 1 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,81 g |
| Tuky | 14,08 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 6,37 g |
| –– mononenasycené | 3,80 g |
| –– polynenasycené | 2,57 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 9,24 g |
| Cholesterol | 269 mg |
| Sodík | 234 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 212,37 g |
| – cukry | 82,81 g |
| ––– laktóza | 7,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 160 ml 160 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 160 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 16 g |
| jablka | Jablko čerstvé |