Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí dortíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 435 kJ /
1 777 kcal
Bílkoviny106,08 g
– z toho živočišné bílkoviny90,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,97 g
Tuky101,82 g
– nasycené44,34 g
– nenasycené47,32 g
–– mononenasycené31,05 g
–– polynenasycené16,27 g
––– omega 31,17 g
Vláknina23,29 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 532 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy98,50 g
– cukry13,26 g
––– laktóza0,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky vařených a brambor Brambor zimní 500 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku cibule Cibule čerstvá 62.5 g
1/4 1/4 hrnku stonku celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce kopru (nemusí být) Kopr nať čerstvý 30 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
450 g 450 g uvařené ryby (losos, pstruh a jiné ryby) Pstruh 450 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku másla na smažení (nebo oleje) Máslo kravské 62.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.