Nutriční hodnoty (Rybí dortíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 435 kJ / 1 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,97 g |
Tuky | 101,82 g |
– nasycené | 44,34 g |
– nenasycené | 47,32 g |
–– mononenasycené | 31,05 g |
–– polynenasycené | 16,27 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 23,29 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 98,50 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky vařených a brambor | Brambor zimní | 500 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku cibule | Cibule čerstvá | 62.5 g |
1/4 1/4 hrnku stonku celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kopru (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | 30 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
450 g 450 g uvařené ryby (losos, pstruh a jiné ryby) | Pstruh | 450 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku másla na smažení (nebo oleje) | Máslo kravské | 62.5 g |